Odysseus corona-lukket

Af Henrik Ørnebjerg og bestyrelsen,

Vi lukker alle aktiviteter i skakklubben ned fra og med NU og foreløbig frem til Påske.

Baggrunden er statsministerens udmelding til aften. Klubbens bestyrelse har derfor besluttet at følge ministerens henstilling til IKKE at mødes. Trist, men sådan er det.

Det vil sige : Vi mødes i klubben tidligst efter Påske. Vi vender selvfølgelig tilbage med nyt om 3 uger.

Det medfører
- at klubaften med ølsmagning torsdag d. 12. marts er AFLYST
- at vi ikke deltager i 7. runde af holdturnering på lørdag d. 14. marts
- at klubaftenerne d. 19. marts,  d. 26. marts og d. 2. april er aflyst
- og Junior Grand Prix d. 22. marts er AFLYST (eller udsat).

Bestyrelsen følger situationen løbende - og hvis det kan få betydning for skakklubben og klubbens aktiviteter, så vender jeg tilbage.

Pas godt på Jer selv  - og pas godt på hinanden.

Tor Jun 11 @19:00 -
Hurtigskak-turnering