Odysseus åbner igen!

Af Henrik Ørnebjerg,

Smittetrykket er heldigvis faldet - og vi forventer, at vi kan spille skak i klubben igen d. 11. og d. 18. juni.

SÅ DERFOR - under forudsætning af, at åbningen af DK forsætter, så inviteres du til
  •  hurtigskak torsdag d. 11. juni kl 19.00
  •  sæsonafslutning torsdag d. 18. juni kl 19.00
Ønsker du at være med i sæsonafslutningen d. 18. juni, så send mig lige en tilmelding senest d. 15. juni

Klubben har sommerlukket fra 19.juni til 19. august.

Den nye sæson 2020/2021 starter torsdag d. 20. august kl 19.00 med lynskak.

Foreløbigt program er derefter:

Vinterturneringen færdigspilles! Kvalifikationsrunderne i vinterturneringen blev færdigspillet inden corona-lukningen. Derfor starter vi den ny sæson med at spille finalerunderne, således:
  • 27. august: 1. finalerunde
  • 03. september: 2. finalerunde
  • 10. september: Udsatte partier
  • 17. september: 3. finalerunde
Torsdag d. 17. september kan vi kåre klubmesteren 2019/2020.
Generalforsamling afvikles torsdag d. 24. september - indkaldelse med dagsorden sendes primo september.

Torsdag d. 1. oktober spiller klubmesteren simultan mod de fremmødte medlemmer.

Jeg håber, at du kan nå at være med til lidt klubskak inden sommerperioden - klubskak kan jo noget andet og mere end on-line skak.

Generelt:

Erfaringerne med Corona/covid19 medfører fokus på, hvordan vi også i klubben er med til at undgå smittespredning :
  • Ingen håndtryk før og efter skakpartiet
  • Alle vasker hænder eller bruger håndsprit før og efter hvert parti
  • Højst 8 seriøse partier i samme lokale
  • Meld afbud ved mindste tegn på sygdom - ved akut sygdom tabes parti ikke
  • Nærværende regler opdateres inden d. 27. august
Vi passer på os selv og på hinanden.

Mødes vi ikke i juni- så rigtig god sommer!

Ingen begivenheder

Tandlæge Steffen Lauritzen