Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentAllWeblinks has a deprecated constructor in /var/www/skakforeningenodysseus.dk/public_html/plugins/content/allweblinks/allweblinks.php on line 20

Slides fra Morten

Kategori: Nyheder Publiceret: Fredag, 18. oktober 2019 Skrevet af Super User Udskriv Email

Af Jens Hornsgaard,

For en måneds tid siden holdt Morten et foredrag i klubben om skak-træning. Han har bedt mig om at lægge slide-showet op på hjemmesiden. De kan findes her:

Mortens slides-show om træning

Husk også at Vinterturneringen starter på torsdag. Der er 18 deltagere denne gang.

På onsdag slutter Gladsaxe-mesterskabet. Vinder i Gruppe 1 er Thomas Struch fra Herlev, men Morten kan blive Gladsaxe-mester med en sejr i sidste runde.

Det er også snart ved at være tid til holdskak. 1. holdet møder Brønshøj 2 i 1. runde søndag den 27. oktober. 2. holdet tager imod Hvidovre, mens 3. holdet skal til K41.

Visninger: 473