Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!Vinderen fundet

Af Jens Hornsgaard,

Gladsaxe-mesterskabet er afgjort. Der mangler dog en runde, men allerede nu kan Thomas Struch fra Herlev kører som en overbevisende vinder af Gladsaxe-mesterskabet. Han har 5 point af 6 og er faktisk færdig med at spille, da hans modstander i sidste runde har trukket sig.

Dog er det stadig åbent, hvem der bliver Gladsaxe-mester, da det som bekendt skal være en spiller der bor eller spiller i Gladsaxe. Det bliver afgjort i en direkte duel mellem vores Morten N. og Tommy B. Schmidt fra Gladsaxe. Morten skal finde partiet, mens remis er nok for Tommy.

I Gruppe 2 mangler der stadig at blive afviklet et par udsatte partier. I front er Per Settergren med 4/6 - skarpt forfulgt af rating-favoritten Michael Ole Madsen med 3½ / 5.

Unge Konrad Skov Olsen har imponeret stort i Gruppe 3 og med 4/6 står han til en kæmpe rating-gevinst. God gået. Turneringssejren kræver dog en sejr i sidste runde imod Johan Petersen, der også har 4/6. Poul Erik Harders har 3/5 og kan også nå op med et par sejre.

Så alt i alt er spændingen intakt inden sidste runde, som afvikles onsdag den 23. oktober i Caissa.

Kalender

Tor Apr 16 @19:00 -
TBA
Tor Apr 23 @19:00 -
Vinterturnering, 3. finalerunde
Tor Apr 30 @19:00 -
TBA
Ons maj 06 @19:00 -
Klubmatch imod Caissa
Tor maj 07 @19:00 -
Store Hvede-lyn
Tor maj 14 @19:00 -
Klubmatch imod Caissa

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.