Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!God Gladsaxe-dag

Af Jens Hornsgaard,

I lørdags havde Odysseus en stand til Gladsaxe-dagen. Det er en forenings-dag ved Gladsaxe rådhus, hvor spejdere, politikere, sportsklubber og mange flere præsenterede sig selv med underholdende aktiviteter for alle aldre.

Thorlejf, Morten, undertegnede og Claus Olsen til sidst spillede med ret mange interesserede forbipasserende og vi fornemmede en god interesse for et parti skak. Selv hjemmeværnet skulle spille med, som det ses.

Torsdagen efter var der Åbent Hus og simultan med klub-mesteren. Dog meldte Jan Brønnum afbud, så vice-klubmesteren (Morten N.) måtte tage over. Det blev til et beskedent nederlag på 2½-3½.

På onsdag starter Gladsaxe-mesterskabet. Grupperne er inddelt og runderne er lagt. Der blev som bekendt udsolgt, så det bliver godt med fulde lokaler i Caissa og Gladsaxe.

Endelig er der general-forsamling på torsdag. Vi håber på, at mange vil dukke op. Hele bestyrelsen gen-opstiller, så det er rimelig risiko-frit at komme.

 

Kalender

Tor Jun 11 @19:00 -
Hurtigskak-turnering
Tor Jun 18 @18:00 -
Sæson-afslutning

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.