Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!Jan og Ole vandt hurtigskak

Af Jens Hornsgaard

Så sluttede det nye tiltag med forårs-hurtigskak. 

En suveræn vinder blev Jan Brønnum, som scorede 7 point af 8 efter sikkert spil. Jan har godt nok haft en super sæson i klubben. Han vandt jo også klubmesterskabet. På den sidste aften blev det til sejre over Jens Hornsgaard og Jan Sander. 2. pladsen tog Claus Olsen sig af med 6 point af 8.

I basisgruppen skulle Ole have mindst remis imod Claus Olsen for at vinde. Det endte med en vanskeligt slutspil, hvor Claus havde en ekstra bonde. Men i tidnøden lykkedes det for Ole at redde remisen i land og dermed også en flaske rødvin.

Fremmødet har alle aftener været rigtig fint og klart over hvad man kan forvente i maj måned. Dette skyldes ikke mindste mange nye medlemmer. Velkommen til jer alle.

På torsdag er der ferie. Derefter har vi inviteret Jacob Sylvan (ny IM'er) og Morten Andersen til at kommentere Norway Chess. Og så er det sommerafslutning.

Kalender

Tor Feb 20 @19:00 -
Foredrag om XTraCon Invite v/ Jacob Sylvan
Søn Feb 23 @12:00 -
Furesø 1 - Odysseus 1
Tir Feb 25 @19:30 -
Damhus 1 - Odysseus 2
Tor Feb 27 @19:00 -
Odysseus 3 - Damhus 2
Tor Mar 05 @19:00 -
Vinterturnering, 7. runde
Søn Mar 08
Odysseus 1 - Fredericia 1

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.