Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!

 

 

Søborg Hovedegade 24

2870 DyssegårdJan og Ole vandt hurtigskak

Af Jens Hornsgaard

Så sluttede det nye tiltag med forårs-hurtigskak. 

En suveræn vinder blev Jan Brønnum, som scorede 7 point af 8 efter sikkert spil. Jan har godt nok haft en super sæson i klubben. Han vandt jo også klubmesterskabet. På den sidste aften blev det til sejre over Jens Hornsgaard og Jan Sander. 2. pladsen tog Claus Olsen sig af med 6 point af 8.

I basisgruppen skulle Ole have mindst remis imod Claus Olsen for at vinde. Det endte med en vanskeligt slutspil, hvor Claus havde en ekstra bonde. Men i tidnøden lykkedes det for Ole at redde remisen i land og dermed også en flaske rødvin.

Fremmødet har alle aftener været rigtig fint og klart over hvad man kan forvente i maj måned. Dette skyldes ikke mindste mange nye medlemmer. Velkommen til jer alle.

På torsdag er der ferie. Derefter har vi inviteret Jacob Sylvan (ny IM'er) og Morten Andersen til at kommentere Norway Chess. Og så er det sommerafslutning.

Kalender

Ons Okt 23 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 7. runde
Tor Okt 24 @19:00 -
Vinterturnering, 1. runde
Søn Okt 27 @12:00 -
Brønshøj 2 - Odysseus 1
Tor Okt 31 @19:00 -
Holdskak
Tor Nov 07 @19:00 -
Vinterturnering, 2. runde
Tor Nov 14 @19:00 -
Vinterturnering, 3. runde

 

Tandlæge Rex Thomsen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.