Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!En hyggelig amatøraften

Af Thorlejf Meyer,

I denne sommertid, hvor der skal stærke tilbud og sensationer til at få folk op af sofaerne (spørg bare politikerne) var der mødt en god del klubmedlemmer (15) op til vores fremvisning af partier fra de mere almindelige medlemmer. Der blev serveret lidt vin og ost i aftenens løb.
 
William viste først et parti fra en holdkamp på 3. holdet. Det var spændende med mange forviklinger og gevinstchancer. William havde dog tydelig respekt for sin modstander og det endte remis.
 
Så kom Jerry med sit pragtparti med Jonny Hector. En meget flot gennemspilning og nedspilning efter et par svage åbningstræk fra stormesteren.
 
Så viste Thorlejf et parti fra Gladsaxemesterskabet. Et rigtigt slagsmål, som viste, at selv om man har fejlet, skal man kæmpe videre.
 
Sidst kom Morten med et mere stilrent parti, som tydeligt viser Mortens styrke til at bedømme stillingerne og finde en gevinst, selv med små midler.
 
Ludvig kunne desværre ikke nå frem, han må vise noget godt en anden gang.
 
Vi havde den glæde, at kunne byde Rebecca velkommen i klubben. Vi sluttede aftenen med en lille lynturnering. Jan vandt med 7 af 7.
 
Husk på torsdag fortsætter hurtigskak-turneringen. Klubben serverer varme hveder i anledning af Bededag. Du kan godt nå at være med, selvom du ikke har været med de første 2 gange.


Kalender

Tor Feb 20 @19:00 -
Foredrag om XTraCon Invite v/ Jacob Sylvan
Søn Feb 23 @12:00 -
Furesø 1 - Odysseus 1
Tir Feb 25 @19:30 -
Damhus 1 - Odysseus 2
Tor Feb 27 @19:00 -
Odysseus 3 - Damhus 2
Tor Mar 05 @19:00 -
Vinterturnering, 7. runde
Søn Mar 08
Odysseus 1 - Fredericia 1

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.