Trio i front

Af Jens Hornsgaard

Så blev forårets hurtigskak skudt i gang. 12 spillere havde fundet vej til den første aften.

Da krudtrøgen havde lagt sig var en trio i front med Bent F, Claus O. og Jan B.

Formanden syntes, at det var en lidt hård aften efter to tab imod nummer 1 og 2 i vinterturneringen (Jan og Morten).

Det er som bekendt stadig muligt at være med. Bare mød op på torsdag. Hvis man ikke kan komme en aften, så tildeles man 1 point (af 2).

Tor Jun 11 @19:00 -
Hurtigskak-turnering