Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!På det jævne i de norske fjelde

Af Morten Andersen

Mens I andre formentlig var optaget af følge det dramatiske DM i Svendborg, prøvede jeg igen kræfter med den stærke turnering i norske Fagernes.

I lighed med sidste år måtte jeg aflevere lidt rating til de norskejuniorer. En sejr i sidste runde over 15-årige Jens E. Ingebretsen – som er et kæmpe talent og bl.a. opnåede IM-norm med imponerende 7/10 i Xtracon Open i sommers – begrænsede dog tabet.

Som forventeligt er der både fjeldtoppe og dale i en 9 runders turnering med stærke modstandere. Sejren over Jens var en af opturene, og det samme var min revanche i 6. runde mod et andet ungt talent, Andreas Skotheim, som jeg led et smerteligt nederlag til sidste år.

I begge partier spillede jeg godt i slutspillene, hvilket jeg er super tilfreds med. Man siger jo ellers, at vi gamle fjolser har det med at smide tingene væk, når vi kommer ud over den fjerde time.

Partierne kan ses flere steder. Fx på chessbomb.com, hvor der også er computer-evaluering på (Stockfish).

Se her partiet imod Jens E. Ingebretsen:

https://www.chessbomb.com/arena/2019-fagernes-tournament/09-Andersen_Morten-Ingebretsen_Jens_E

Kalender

Ingen begivenheder

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.