Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!

 

 

Søborg Hovedegade 24

2870 DyssegårdOverlevelse sikret

Odysseus 2 - Herlev 1  5½ - 2½

Af Claus 'Ludvig' Jespersen

Kravet før sidste runde på Tapeten var minimum 3½ mod Herlev, for at holde dem under os. Herlev har mange gode spillere, men har haft svært ved stille med et godt hold i de fleste runder i år. Nu gjaldt det imidlertid nedrykning, så de stillede med 2 reserver med 2000 i rating. Dermed så det ud til, at point især skulle sikres på vores nederste brætter.

Heldigvis kom der hurtigt ro på, da Mortens modstander begik Harikiri i åbningen, så vi var foran 1-0, inden at der var gået en halv time. Bent sikrede den næste halve. Så fulgte endnu en halv, da Klaus sikkert holdt sin højere ratede modstander fra at få partiet ud over remisgrænsen.

På de resterende 5 brætter havde Jesper K. og vores reserve Michael Sommer havde gode stillingerne, mens Jesper Bruun’s kongestilling var under pres efter modstanderen havde ofret en officer, og Jesper Holm stod trykket.

Michaels pres ebbede desværre ud i en remis. Holdlederen regnede forfærdeligt ringe, men det han troede var en matkombination førte da i det mindste til evig skak. Overlevelsen blev en realitet, da Jesper K kværnede sikkert sin modstander. Derefter formåede Jesper H. at sikre endnu en remis med omhyggeligt spil.

Tilbage sad Jesper Bruun med en merofficer men en åben kongestilling og en kompliceret stilling. Han endte med at afvise alle angreb og vinde partiet, så det endte med en samlet sejr på 5½-2½, hvor alle kom på tavlen.

En god oplevelse i den afsluttende runde, vi må jo nok forvente at blive drillet som holdet der ikke rykkede op det år.

Kalender

Tor Nov 28 @19:00 -
Vinterturnering, 4. runde
Søn Dec 01 @12:00 -
Frem 1 - Odysseus 1
Tor Dec 05 @19:00 -
Hurtigskak
Tor Dec 12 @19:00 -
Brønshøj 4 - Odysseus 3
Tor Dec 12 @19:00 -
Odysseus 2 - Seksløberen 1
Tor Dec 19 @19:00 -
Juleafslutning

 

Tandlæge Rex Thomsen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.