God stemning til Junior Grand Prix

Af Jens Hornsgaard

For et par søndage siden var Odysseus vært for en turnering i Junior Grand Prix-serien. 43 børn dukkede op på Frødings Allé og havde en god dag med masser af skak. Derudover dukkede hækle-damerne også op, men der var heldigvis plads til alle.

Børnene spillede i 3 grupper inddelt efter alder.

I gruppe B+C+D blev Noah Wahlgreen en suveræn vinder med maksimum 5 point. Vores egen William Pihl fik 2 point.

I gruppe E var Jeppe Falkesgaard stor-favorit og han afgav da også kun en halv og vandt med 6½/7.

I den nederste gruppe nåede de 8 runder og her vandt Anker Müller med 7 point.

Der er efterhånden blevet etableret en fin tradition i Odysseus, som forhåbentlig fortsætter længe endnu.

Tor Jun 11 @19:00 -
Hurtigskak-turnering