Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!

 

 

Søborg Hovedegade 24

2870 DyssegårdWilliam Pihl fik 2. præmie i Brøndby

Af Jens Hornsgaard

Søndag den 20. januar var William Pihl og Jens Hornsgaard en tur i Brøndby for at spille deres årlige hurtigskak-turnering.

Især for William blev det en god turnering. Scorede 4 point imod stærk modstand og blev fortjent nummer 2 i sin præmie-gruppe. Flot!

Jens havde en mere jævn turnering. Startede fint, men gik i stå til sidst og endte på 2½ point af 7. Sjovt nok blev alle pointene høstet med sort, mens 4 hvide partier gik tabt.

Et sponsorat fra Brøndby Kommune havde lokket et par stormester til, men hverken Sune Berg Hansen eller Jonny Hector vandt. Sejren gik i stedet til Esben Kjems Hove og arrangørerne var tilfredse med at få et nyt navn på vandrepokalen i stedet for The Usual Suspects.

Turneringen var vel-arrangeret og kan anbefales til andre sultne skak-spillere.

Kalender

Tor Aug 15 @19:00 -
Sommer-lyn
Tor Aug 22 @19:00 -
Hurtigskak med ost og rødvin
Tor Aug 29 @19:00 -
Åbent hus og (evt.) klubmester-simultan
Ons Sep 04 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 1. runde
Tor Sep 05 @19:00 -
General-forsamling
Tor Sep 12 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 2. runde

 

Tandlæge Rex Thomsen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.