Odysseus-billeder

Af Jens Hornsgaard

Som nogle nok har bemærket, så slæber jeg jævnligt mit kamera med til skak og tager billeder.

Henrik Ørnebjerg har opfordret mig til at lægge de bedste billeder ud i et album på hjemmesiden og det er hermed gjort. Billederne kan findes gennem menuen til venstre.

Det er min intention at albummet bliver opdateret løbende.

Jeg prøver kun at lægge gode, præsentable billeder op i albummet. Hvis man alligevel gerne vil have fjernet et portræt fra albummet, så giv lige et praj.

Tor Jan 24 @19:00 -
Søn Jan 27 @12:00 -