Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!Og det blev jul i Odysseus

 Af Jens Hornsgaard,

Traditionen tro var en større flok Odysseus-spillere mødt op til juleafslutning på den sidste klubaften i december.

Mens vi ventede på Jerrys særdeles stærke glögg (eventuelle bilister fik en advarsel pga. gavmild dosering af rom og portvin) og Thorlejfs æbleskiver, så var der tid til lidt løs lyn. Ser det ikke ud til at farmand giver sønnike en skak-lektion foran de interesserede ugler?

 

Lidt research havde afsløret, at Claus Olsen vandt julequizzen sidste år og således havde æren af at komponere en ny quiz. Temaet denne gang var "Skakspilleres andre talenter" og det var fine spørgsmål om kendte og knap så kendte skakspillere.

Vindere på deling blev Klaus Bjerre og undertegnede og jeg vandt tie-breaken og retten til at lave næste års julequiz (plus en flaske vin).

Dernæst var det tid til jule-lyn over en 7-runders Monrad. Suveræn vinder blev Klaus Poulsen, som vandt alle partier. Søren Berg blev nummer 2. Tabte til Klaus, men vandt derudover resten.

Så var det blevet tid til at lade julefreden sænke sig over Odysseus. Husk vi starter op igen torsdag den 3. januar med nytårslyn.

Kalender

Tor Feb 20 @19:00 -
Foredrag om XTraCon Invite v/ Jacob Sylvan
Søn Feb 23 @12:00 -
Furesø 1 - Odysseus 1
Tir Feb 25 @19:30 -
Damhus 1 - Odysseus 2
Tor Feb 27 @19:00 -
Odysseus 3 - Damhus 2
Tor Mar 05 @19:00 -
Vinterturnering, 7. runde
Søn Mar 08
Odysseus 1 - Fredericia 1

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.