Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!Sølle

Odysseus 3 - Lyngby-Virum 2 1 - 7

Af Thorlejf Meyer
 
3. holdet havde sin 2. kamp ude mod stærkt undertippede LVS. Vi var overratede på samtlige brætter og alligevel fik kampen, hvis man da kan kalde det det, et ganske nedslående forløb.
 
Vi fik skrabet 3 tynde remier hjem. I Jerrys bil hjem, talte Jan, Jerry og jeg om hård rock, Det var der lidt mening i. Steffen satte dronning i rent slag i en god stilling, Jerry og Ole tabte begge en springer i lige stillinger og Bjerre mistede et par bønder. Normalt sikre Per på 8. kom bagud med et par bønder. Jan S. tog remis og det var så 5½-½.
 
Lars på 2. bræt havde gode angrebschancer men det blev remis og på første sad jeg med et mega angreb og kunne heller ikke finde det afgørende. Skrækkeligt.
 
Vi skulle have vundet 6-2 og det blev det næsten bare modsat. Jeg fik oven i købet byttet rundt på Bjerre og Jan, Så vi får yderligere fratrukket en trediedel af vores score fra.
 
Som ledelsen i Danske Bank vil jeg beklage dette, dog ikke sige, at det har jeg lært af, men love at det ikke sker igen.
 
Men 3. holdet består af erfarne og stærke spillere og vi skal nok rejse os igen.
 

Kalender

Tor Jan 23 @19:00 -
Foredrag om slutspil v/ Morten N.
Søn Jan 26 @12:00 -
Odysseus 1 - Champ Team Køge
Tor Jan 30 @19:00 -
Vinterturnering, 6. runde
Tor Feb 06 @19:00 -
Valby 2 - Odysseus 3
Tor Feb 06 @19:00 -
Odysseus 2 - Valby 1
Tor Feb 13 @19:00 -
Lynskak

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.