Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!

 

 

Søborg Hovedegade 24

2870 DyssegårdFremgang

Odysseus 2 – Caissa 1 1½ - 6½

I anden runde mødte vi Caissa, som vi også havde fornøjelsen af at møde sidste år med 3. holdet. Dengang blev det til et 0-8 nederlag, hvor vi dog var med til det sidste på flere brætter. I år fik skrabet 1,5 point sammen med 2. holdet, så det går den rigtige vej...

Jesper K. spillede remis og jeg fik en pind, da modstanderen valgte at spille ellers solide Skandinavisk ret nonchalant. Lidt heldigt til sidst og et eksempel på at løberen måske nok er bedst rent objektivt, men i tidsnøden er en springer nu heller ikke dårlig.

Da mit eget spil var ret kompliceret, fik jeg ikke set så mange af de andre afgørelser, men undervejs så det meget lige ud på de øvrige brætter. At Michael endte med at tabe, skyldtes vist udelukkende tiden.

Næste år bliver det formentlig 1. holdet som får æren, da Caissa må være favorit til at rykke op fra Mesterrækken. Så må vi se om den Store Bukke Bruse kan gøre det bedre.

Kalender

Tor Sep 26 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 4. runde
Ons Okt 02 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 5. runde
Tor Okt 03 @19:00 -
Foredrag om "Plovjernet" (ved Morten Fabrin)
Tor Okt 10 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 6. runde
Tor Okt 17 @19:00 -
Lynskak
Ons Okt 23 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 7. runde

 

Tandlæge Rex Thomsen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.