Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!Ærgerligt nederlag

Odysseus 3 - K41 2 3 - 5

Af Thorlejf Meyer
 
3. holdets første kamp i 3. række endte med et knebent nederlag. Begge hold stillede med 2 reserver og K41 så på papiret ud til at være en overkommelig opgave.
 
Vi havde vores reserver placeret på bræt 7 og 8, medens K 41 havde deres reserver på bræt 1 og 2. Altså en klar forstærkning...
 
Vores juniorspillere William og Fabian spillede begge gode åbninger, men blev overspillet af deres mere erfarne modstandere og så var vi bagud 0-2.
 
Lars Bo på 2. bræt mødte en meget stærk græker med et ratingtal på 1000 (nyt medlem?) og en meget sikker hånd på brættet og så var vi bagud 0-3. Nu så det for alvor slemt ud.
 
Jeg stod presset på første og Steffen havde lidt problemer på 4. bræt. Ole stod godt med et stærkt bondecentrum og Per havde også fordel. Så vandt Per og det lysnede lidt. Jeg holdt remis og Steffen gik pat og så var det 2-4.
 
Klaus kunne ikke modstå presset, men da Ole vandt blev slutresultatet 5-3 til K41.
 
Tak til juniorerne for at være med og holdet som kæmpede godt. Jeg vil ikke driste mig til at skrive, som mange fodboldtrænere gør: Det nederlag lærte vi meget af.

Kalender

Tor Jun 11 @19:00 -
Hurtigskak-turnering
Tor Jun 18 @18:00 -
Sæson-afslutning

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.