Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!

 

 

Søborg Hovedegade 24

2870 DyssegårdTommy B. Schmidt Gladsaxe-mester

Af Claus Olsen

Gladsaxemesterskabet fik en spændende afslutning, hvor begge de to kandidater til titlen Tommy B.Schmidt (Caissa) og Morten Andersen (Odysseus) vandt interessante partier over hhv. Erik Poulsen og Jens Hornsgaard.
 
 
Dermed blev Tommy mester med 5 point af 6, idet han ikke havde mødt den udgåede Michael Madsen. Morten fik ganske vist 5½ point af 7, men havde vundet over Michael. En gevinst, der ikke tæller med om mesterskab og præmier, sådan at Morten i den henseende scorede 4½ point af 6.
 
Også Morten M. Nielsen (Odysseus) spillede en god turnering med ratingfremgang (3 point af 6), mens turneringens alderspræsident Erik Poulsen (Caissa), som var Gladsaxe-mester allerede i 1950erne med 2 point af 6 næsten holdt sit ratingtal.
 
I basisgruppen blev Thorlejf Meyer (Odysseus) suveræn vinder med 6½ point, foran Ole Munck-Pedersen fra samme klub på 5½ point. Det samme fik i præmiegruppe 2 Poul Erik Harders (Caissa), som spillede en meget stærk turnering. Johan Petersen (Damhus) tog 2. pladsen med 4 point.
 
 
Turneringens yngste deltager William Pihl, der er i stærk fremgang, gik 63 ratingpoints frem.
 
Tak til alle for en god turnering.


Kalender

Tor Sep 26 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 4. runde
Ons Okt 02 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 5. runde
Tor Okt 03 @19:00 -
Foredrag om "Plovjernet" (ved Morten Fabrin)
Tor Okt 10 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 6. runde
Tor Okt 17 @19:00 -
Lynskak
Ons Okt 23 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 7. runde

 

Tandlæge Rex Thomsen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.