Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!To runder tilbage af Gladsaxe-mesterskabet

Af Claus Olsen

Førstepladsen i mesterklassen ser ud til at blive afgjort mellem Morten Andersen (Odysseus), Tommy B.Schmidt (Caïssa GSF) og Jakob Rathlev (Jetsmark). Billedet er lidt mudret pga et udsat parti, et forudspillet parti og fordi Michael O.Madsen trak sig efter at have spillet 2 runder.
 
I basisklassen har ratingfavoritten Thorlejf Meyer (Odysseus) lagt sig i spidsen med 4½p af 5. Men han kan blive overhalet i 6. runde den 11. oktober, hvor han i topopgøret møder klubkammeraten Jerry Møller Jensen på 4p.
 
I præmiegruppe 2 for de 7 spillere med lavest dansk rating (dvs under 1600) ligger stærkt spillende Poul Erik Harders klart bedst med 3½p. Foran Leif Hahn og Alex Madsen med 2½p - alle 3 fra Caïssa GSF.

Kalender

Ingen begivenheder

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.