Hyggelig afslutning på sæsonen

Af Jens Hornsgaard

Så er sæsonen gået på hæld. Men inden skak-flokken skal på sommerferie, skulle vi lige grille, lyne og snakke.

Klaus P. og Jerry passede grillen og 15 fremmødte guffede pølser, kylling, salat og ikke mindst Stanislaws fine brød i sig.

Derefter var det tid til lyn - det blev til en cirka 10-mands alle-imod-alle.

Simon og Jesper A. forsøgte sig med parlyn i de første runder, inden de begge trak hjemad.

Michael S. spillede en fin turnering og var med helt fremme, men måtte ned imod Jan B. til sidst. Så jeg fik æren af at vinde sæsonens sidste lyn med 8 point (af 9).

Vi ses efter sommerferien. Vi starter torsdag den 16. august.

Og husk lige i mellemtiden at melde dig til Gladsaxe-mesterskabet.

Tor Aug 23 @19:00 -
Simultan med klubmesteren
Lør Aug 25 @13:00 -
Gladsaxe-dagen