Flot resultat af Morten A.

Af Jens Hornsgaard

I 7. runde af TV2 Fagernes GM ventede en ukrainsk superstormester på Morten Andersen. Det var den relativt ukendte Yuri Vovk, der dog besad et rating-tal på 2600.

I starten af partiet fik stormesteren godt fat. Morten A. har eksperimenteret en del med åbningerne i Norge og stormesteren fik aktivt spil. 6. b3 er nok ikke det bedste.

Men Morten A. forsvarede sig kløgtigt og aktivt. Og Vovk formåede aldrig at lukke partiet. Til sidst var det faktisk Morten, der havde bedst fat, men remis blev det. Så flot. Tillykke, Morten.

Tor Aug 23 @19:00 -
Simultan med klubmesteren
Lør Aug 25 @13:00 -
Gladsaxe-dagen