Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!

 

 

Søborg Hovedegade 24

2870 DyssegårdClose but no cigar

Odysseus 3 - Damhus 1  1½ – 6½

Af Claus 'Ludwig' Jespersen

Sidste runde mod Damhus blev præcis så svær som forventet. Resultaterne for de øvrige hold flaskede sig – næsten - og derfor rykkede holdet fra 5. pladsen ned på sidstepladsen, hvor kun ét point skilte os fra 6. pladsen.

Sandt at sige var vi vist ikke i nærheden af at få et point mere i sidste runde, men i løbet af en sæson er der mange steder, at der kunne have været høstet et ekstra point.

Mest ærgerligt var det mod vores bundkomkurrent Brønshøj, hvor det ikke lykkedes at stille fuldt hold. Reelt er vi dog nok ikke bedre og blandt holdets faste spillere, er det kun Jerry, som har scoret over forventet. Til gengæld har superreserven Jesper K. og Poul Kruse gjort det godt.

KSU ændrer rækkeinddelingen næste år og med vores bundplacering ender vi i 3. række. Til gengæld kan vi håbe på at vinde lidt flere point.

Kalender

Tor Aug 22 @19:00 -
Hurtigskak med ost og rødvin
Tor Aug 29 @19:00 -
Åbent hus og (evt.) klubmester-simultan
Ons Sep 04 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 1. runde
Tor Sep 05 @19:00 -
General-forsamling
Tor Sep 12 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 2. runde
Ons Sep 18 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 3. runde

 

Tandlæge Rex Thomsen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.