Søren Klausen fører

Af Jens Hornsgaard

1. del af Vinterturneringen er nu spillet færdig og finale-runderne er klar til at gå i gang i aften.

Søren Klausen har lagt sig i spidsen med 5½ point. Og med sig i finalegruppe 1 har han Morten N., Klaus P. og Jan B alle med 5 point. Det bliver en spændende afslutning.

1. runde i aften byder på Søren hvid imod Morten og Klaus hvid imod Jan.

De andre finalegrupper er også klar. I den nederste gruppe spiles der i en monrad-gruppe, fordi Fabian fra junior-skakklubben er med nu.

Tor Sep 27 @19:00 -
Gladsaxe-mesterskab, 4. runde
Tir Okt 02 @19:00 -
Gladsaxe-mesterskab, 5. runde (hos Caissa)