Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!

 

 

Søborg Hovedegade 24

2870 DyssegårdVi klarede den!

Odysseus 1 - Hillerød 2 4-4

Af Klaus Poulsen

Som det jo nok er de fleste bekendt, så gik det hen og blev lidt spændende for 1.holdet til sidst.

Holdkaptajnen har i tavshed forbigået de to forrige runder, hvor vi først skabte problemerne ved, at tabe 2-6 til Helsingør. Her vandt Brønnum heldigt, og vores to reserver Jens og Morten N. fik remiser.

Herefter lykkedes det ikke rigtig at rette op på det, da vi i næstsidste runde kun fik 4-4 hjemme mod BMS 2, med en forventet på 4,86..!? Olsen og Jens vandt, mens flere af os andre ikke rigtig kunne overskride remisgrænsen, trods favoritrollen.

Dvs at vi lå næstsidst, og dermed til nedrykning inden sidste runde. Her skulle vi dog møde bundproppen Hillerød 2, mens nummer 5 og 6, der begge var 1½ point foran os, skulle mødes. Lidt regning vidste, at med min 5½, så var vi sikre på at blive..!? Altid rart selv at kunne afgøre det, ik´..!? Vi var nu bare aldrig i nærheden af de 5½..

Hillerød 2 stillede i nærmest bedste opstilling, så vores forventede var også kun 4,48.. Resultatet endte 4-4, efter at Morten A., Jeg selv, og Jens vandt, mens Søren og  Brønnum spillede remis. Men hva´ så..?

Nu magede det sig heldigvis sådan, at Helsingør bøllebankede Øbro 3 med 7-1, så vores 4 point var rigeligt til, at vi passerede Øbro..! Så endnu en sæson i 2.division er reddet (de ville også give adskillige problemer, hvis der skulle være to hjemmekampe om torsdagen).

En hurtig evaluering..!? Vi scorede 25 point, med en samlet forventet på 29,24. Alle mand tabte rating, undtagen vores kanon reserve Jens, der med 3½ af 4, og en ratinggevinst på 32, var klart bidragende til, at vi klarede den.

Vi er nogle stykker der kun taber en lille smule, men både Gadegård, Olsen og Brønnum smider godt 20, mens den store .. ja, overraskelse.., er Søren´s 1 af 7, og dermed goodbye til 45 ratingpoint (Søren er vist ved, at komme i form igen.. Han fører vinterturneringen..!).

Alt i alt.. Ikke godt.., ikke kønt.. Meeeen vi hyggede os.

Tak til dem der bar, og dem der kørte.

Kalender

Tor Feb 21 @19:00 -
Vinterturnering, 7. runde
Søn Feb 24 @12:00 -
K41 1 - Odysseus 1
Man Feb 25 @19:00 -
ØBRO 3 - Odysseus 2
Tor Feb 28 @19:00 -
Odysseus 3 - Herlev 2
Tor Mar 07 @19:00 -
Whisky-smagning med lyn
Søn Mar 10 @12:00 -
Skesløberen 1- Odysseus 1

 

Tandlæge Rex Thomsen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.