Off-day

Kategori: Nyheder Publiceret: Torsdag, 14. december 2023 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

Odysseus 2 - Hvidovre 1  4 - 4

Dagens første succes var at begge hold stillede fuldt hold. Danmark er vist hårdt ramt af diverse epidemier, men intet mandefald fra hverken Odysseus eller vores gæster Hvidovre (der dog lige skulle omkring Frødings Alle for at se, om vi var deroppe).

Gustav har regnet ud, at han spiller 400 ratingpoint bedre om søndagen end på hverdage. I dag var det desværre hverdag. Vandt ellers en ren bonde, men tabte så et tårn, da han overså en binding ned imod dronningen.

Ole havde det svært imod et ungt talent. Mistede en bonde, men Tc6 ind i modstanderens stilling gav heldigvis modspil nok til en remis.

Jesper Klausen kom skævt i gang, men fandt så en lille kombi med bondegevinst. Komplikationerne var dog store og modstanderen holdt balancen, så også remis her.

Klaus Gadegaard spillede frisk til på 1. brættet. Da han var klar til at udligne for alvor overså han desværre et listigt springertræk, som truede to officerer på en gang. De kunne ikke begge reddes, så tab. 

Det så ikke så godt ud, men heldigvis viste holdlederen vejen ved at mase en b-bonde ned imod dronning.

Jesper Holm stod langt hen ad vejen i underkanten, men der var ikke noget afgørende, så det blev også remis.

I tidnøden sad Morten og William (som sædvanlig) tilbage. Morten havde faktisk en ekstra bonde og afviklede til et fordelagtigt springerslutspil. Som han faktisk var lige ved at tabe inden det med nød og næppe blev remis.

William spillede en af sine aggressive gambitter, men fik ikke så meget spil. Et smart dronninge-offer vandt dog bonden tilbage. Slutspillet var meget lige, men der røg en bonde i tidnøden og det var svært. Men så var det Williams modstander, der brugte en masse tid og sørme om ikke William endte med at vinde på tid i en næsten tabt stilling. Der var lidt af del held vi ellers manglede på en off-day.

Visninger: 299