Det lykkedes

Kategori: Nyheder Publiceret: Mandag, 20. marts 2023 Skrevet af Thorlejf Meyer Udskriv Email

Odysseus 3 - Amager 3  5 - 3

Vi kæmpede for oprykning og det lykkedes.
Vi mødte Amager 3 og med en score på 5 ville vi være sikre på oprykning.
Amagers hold var en smule forstærket i toppen, men det spillede ingen rolle.
Gustav spillede en hurtig remis, efter trækgentagelse mod Orla. (Gustav scorede 5 af 7, meget flot angreb af en ny-startet skakspiller).
William, Jerry og Michael stod fint, men på 2. bræt var Thor i modvind. Henrik på 7. stod også fint, så det så godt ud.
Fabian angreb vanen tro og fik oparbejdet en chancerig stilling. Et tvivlsomt træk i e-linien afbrød hans angreb og han gav dronning for to tårne. det så svært ud, men modstanderen tilbød remis. Fabian modtog. (Fabian har scoret 6½  af 7)
 Af midtertrioen som har været mest scorende fik Jerry presset et stærkt angreb igennem, vandt en officer og så var vi foran. (Jerry har scoret 6 af 7).
 William vandt en springer og kørte den sikkert hjem. Fredrik fik en lidt for åben kongestilling, måtte ned. Henrik stod godt, men undervurderede modstanderens angreb og han tabte en officer og der var ingen chancer.
 Michael havde et godt angreb, vandt en løber tog nogle afbytninger og det var nu 3-4 til os.
 Tilbage sad Thor, havde vundet en bonde og havde held med at tage endnu en, og et par tempogevinster sikrede en kvalitet. Partiet kom hjem og vi vandt 5-3.
 Det er så 2. række til næste år og da holdet er i en god udvikling og bliver stærkere minut for minut, så går vi efter 1. række om et år!
Visninger: 466