Tæv til topholdet

Kategori: Nyheder Publiceret: Søndag, 5. marts 2023 Skrevet af Thorlejf Meyer Udskriv Email

Odysseus 3 - Amager 2

I 5. runde fulgte 3. holdet de andre hold med sikre sejre. Denne gang gik vi egne veje.

3. holdet mødte Amager 2 som førte 3. række med 1½ foren os. vi skulle derfor vinde over et hold, som på næsten alle brætter var overratede. Vi havde reserve for William, men det var Søren, så holdet var ikke svækket.
Som sædvanlig gik Fabian til den, angreb med sort, vandt en bonde, og trykkede hvids officerer baglæns. Det var dog ikke angrebet, der direkte sejrede, men en mellemskak, der vandt et tårn og dermed 1-0. Det var Fabians 6 point i træk på holdet, en formen præstation.
 
På 7. og 8. sad Henrik og Fredrik. De mødte begge spillere der var langt højere ratede og blev begge spillet ned. Henrik med bonde og kvali og Fredrik med et stærkt angreb fra modstanderen.
 
Jerry havde et godt angreb, som dog ikke kunne føres igennem, men da han var ved at få spærret sin dame inde, kom han fri , med springer og 5 mod tårn og 2. 2-2.
 
Holdlederen havde for en gangs skyld vovet sig lidt frem. Et kompliceret angreb vandt et tårn for 2 og trods en åben kongestilling, tog det et par træk, før et modstød vandt. Nu var vi foran.
 
Gustav havde en bonde i et dronningeslutspil. Det kunne måske vindes, men modstanderen havde brugt meget tid og tabte på uret. Nu lignede det noget. 4-2.
 
Søren havde en bonde på første, men kunne ikke rigtig komme igennem. Michael havde en hugstilling, hvor der blev givet og taget. Michael slog en bonde, der så lidt halvgiftig ud, men modstanderen byttede forkert af og tabte en officer og så var det 5-2.
 
Efter remis på første blev det 5½-2½ til os.
 
Vi møder Amager 3 i sidste runde og går ALL IN.
Visninger: 308