Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!Bunden er tæt

Odysseus 2 - Valby 1 4 - 4

Af Claus 'Ludvig' Jespersen

Jesper Bruun blev desværre syg, men Per Mikkelsen var heldigvis frisk med kort varsel. Det var en god investering, da hans modstander ikke kom og Per har nu fremragende 1½ af 2 for 2. holdet.

Det blev i det hele taget en god start. Først en hurtig remis hos Bo og kort efter vandt Gadegaard i en englænder, som jeg ellers lige havde vurderet til at vare hele aftenen. Efter 2 remiser hos Arthur og Jesper H havde vi 3½ og 2 fornuftige stillinger hos Jesper K og Claus J.

Jeg følte, at jeg spillede mere koncentreret længe, men da jeg mente at have afgjort partiet, trak jeg lidt hurtigt/skødesløst, hvorefter det i stedet lignede et tab, men på helt mirakuløs vis holdt alle varianterne til remis.

Tilbage sad Jesper K og vandt en bonde i et slutspil, hvor modstanderen til gengæld fik aktivt spil. Det endte med en kombination af mattrusler og fribønder, hvor Jesper desværre måtte ned.

Med resultat 4-4 ligger vi på 4. pladsen, men bunden er tæt i rækken, så vi kan endnu ikke følte os sikre.

Kalender

Ingen begivenheder

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.