Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!Bundkamp

BMS 3 - Odysseus 2½ - 5½

Af Thorlejf Meyer

Odysseus 2. hold rejste til Ballerup for at spille bundkamp. BMS har en stærk top, men kampene skulle vindes i bunden.
 
Gadegaard byttede meget af, med kun et par bønder, tårn og løber blev det remis. Det så lige ud flere steder, men reserven på 8. Thorlejf stod med god overvægt.
 
Jesper angreb som sædvanlig, men stærke Sigurd fik trykket Jespers konge langt frem og han tabte.
 
Resten af holdet gjorde som de skulle, pressede deres modstandere og både Bo og Bruun kom til at stå godt. Arthur havde også chancer.
 
Thorlejfs angreb vandt ikke og han kom i slutspil med uligefarvede løbere og så kunne de 2 merbønder ikke realiseres.½. Bo førte med en officer og vandt sikkert, Jesper fulgte efter og det var 2 gode point.
 
Holm havde også presset sin modstander, vandt en officer og endnu et ettal. Tilbage sad Fischer med en lige stilling og Arthur. Fischer sluttede remis , men Arthur havde et tårnslutspil. med et par bønder mere, spillede roligt (var ikke i tidnød) og vandt.
 
5½-2½ var et godt men også vigtigt resultat. Se bare på tabellen.

Kalender

Ingen begivenheder

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.