Godt nytår

Af Henrik Ørnebjerg,

Rigtig godt nytår - og vi starter jo det nye år med klubmesterskabet i lynskak.

Det starter på torsdag d. 2. januar kl 19.00. Måske er du blevet inspireret af VM i hurtigskak og i lynskak? - netop afholdt i juledagene og som sædvanlig med Magnus Carlsen i en afgørende rolle.

Stanislav har udsat en pokal til klubmesteren i lynskak - OG Stanislav vil kræse for deltagerne med lidt godt til ganen - røget svinemørbrad, Balkan ost "kackavalj" og friskbagte boller a la Stanislav

Vi ses på torsdag til lynskak!

Tor Jan 30 @19:00 -
Tor Feb 06 @19:00 -