Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!Midtvejs

Af Jens Hornsgaard,

Så er vi sørme nået halvvejs i Gladsaxe-mesterskabet, da 4. runde ud af 7 blev afviklet i Odysseus i torsdags. Uheldigvis med en del afbud, men så var der til gengæld god plads mellem brætterne.

I gruppe 1 har Thomas Struck lagt sig solidt i spidsen med 3½ point, men med Tommy B. Schmidt lige i baghjul med 2½ point og en kamp i baghånden. De to førende skal møde i 6. runde, så det bliver spændende.

Thomas Struck var dog heldig imod mig i 4. runde. Jeg spillede en fin kamp og kom ud i et vundet slutspil. Et forkert kongetræk i tidnøden, så røg gevinsten. Og et forkert løbertræk kostede også remisen. Øv. Skak er svært.

I gruppe 2 mangler der en del partier, men Michael Ole Madsen og Per Settergren Sørensen fører med 2½ point.

Vores nye medlem Konrad Skovmand Olsen har været særdeles stærkt spillende og har nu scoret 3 gevinster i træk efter et start-nederlag. Godt gået. Det bliver til en kæmpe rating-gevinst.

Det er jo ikke længe siden, at Konrad startede med at spille skak for alvor og det er flot, at han nu lægger an til en turnerings-sejr. Poul Erik Harders er dog a point i toppen.

Kalender

Tor Apr 16 @19:00 -
TBA
Tor Apr 23 @19:00 -
Vinterturnering, 3. finalerunde
Tor Apr 30 @19:00 -
TBA
Ons maj 06 @19:00 -
Klubmatch imod Caissa
Tor maj 07 @19:00 -
Store Hvede-lyn
Tor maj 14 @19:00 -
Klubmatch imod Caissa

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.