Gladsaxe-mesterskab klar til start

Af Jens Hornsgaard

Som bekendt er Odysseus og Caissa i år gået sammen om at arrangere Gladsaxe-mesterskabet og interessen har været fint.

Vi er endt på 22 spillere fordelt på en stærk alle-imod-alle Mesterklasse med 8 spillere og derudover en Monrad-gruppe på 14 spillere.

Det er faktisk gået sådan, at Gladsaxe-mesterskabet er blevet Danmarks stærkeste hverdags-turnering. Intet mindre.

Første runder starter på tirsdag hos Gladsaxe og 1. runde i Mester-klassen ser således ud:

Jan Kaya - Erik Poulsen

Jens Juul Hornsgaard - Morten Nielsen