Gladsaxe-mesterskab klar til start

Af Jens Hornsgaard

Som bekendt er Odysseus og Caissa i år gået sammen om at arrangere Gladsaxe-mesterskabet og interessen har været fint.

Vi er endt på 22 spillere fordelt på en stærk alle-imod-alle Mesterklasse med 8 spillere og derudover en Monrad-gruppe på 14 spillere.

Det er faktisk gået sådan, at Gladsaxe-mesterskabet er blevet Danmarks stærkeste hverdags-turnering. Intet mindre.

Første runder starter på tirsdag hos Gladsaxe og 1. runde i Mester-klassen ser således ud:

Jan Kaya - Erik Poulsen

Jens Juul Hornsgaard - Morten Nielsen

Michael Ole Madsen - Morten Andersen

Tommy B. Schmidt - Jakob Rathlev

Det bliver spændende.

Tor Aug 15 @19:00 -
Sommer-lyn
Tor Aug 22 @19:00 -
Hurtigskak med ost og rødvin
Tor Aug 29 @19:00 -
Åbent hus og (evt.) klubmester-simultan