Indbydelse klar til Gladsaxe-mesterskab

Af Jens Hornsgaard

Så er indbydelsen klar til Det åbne Gladsaxemesterskab. Meld dig til før din modstander. Indbydelsen kan findes gennem link i menuen til venstre.

Som bekendt arrangeres Gladsaxemesterskabet denne gang i et samarbejde mellem Odysseus og Caissa. Spilleaftenerne skifter således mellem tirsdag og torsdag. Der er således god mulighed for at afvikle udsatte kampe.

Der er et maximalt deltagerantal på 24 spillere og det kunne være rigtig godt med fuldt hus.

Tor Aug 15 @19:00 -
Sommer-lyn
Tor Aug 22 @19:00 -
Hurtigskak med ost og rødvin