Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!

 

 

Søborg Hovedegade 24

2870 DyssegårdFra fjeldaber til skakløver

Af Morten Andersen,

Som en af mine skakvenner bemærkede, er norske TV2 Fagernes GM næppe en velvalgt turnering, hvis man går efter at højne sit ratingtal.

Modellen er, at en halv snes af de største norske talenter får mulighed for at prøve kræfterne af mod ca. 30 udenlandske titelholdere. Selv tilhører jeg ingen af de to grupper, men måtte nøjes med fornøjelsen ved at spille en masse spændende skak.

Der var især smæk for skillingen i mine fem partier mod unge nordmænd, hvoraf nogle med stor sandsynlighed bliver fremtidige topspillere.

Det var også sjovt at opleve deres indbyrdes snak. Deres selvtillid er simpelthen enorm – Carlsen-effekten? – men de har også noget at have den i. Samlet vandt de mængder af rating i turneringen, min donation var faktisk beskeden.

På torsdag (den 3. maj) kommer jeg ned i klubben og viser nogle af partierne fra Norge.

Kalender

Tor Aug 15 @19:00 -
Sommer-lyn
Tor Aug 22 @19:00 -
Hurtigskak med ost og rødvin
Tor Aug 29 @19:00 -
Åbent hus og (evt.) klubmester-simultan
Ons Sep 04 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 1. runde
Tor Sep 05 @19:00 -
General-forsamling
Tor Sep 12 @19:00 -
Gladsaxemesterskabet, 2. runde

 

Tandlæge Rex Thomsen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.