Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!

 

 

Søborg Hovedegade 24

2870 DyssegårdHyggelig og inspirerende aften

Af Thorlejf Meyer,

Under titlen "Skak og Psykologi*" førte Michael Sommer os i en hurtig gennemgang at mangfoldige oplevelser og med belærende eksempler på de mange steder man høster erfaringer i livet.
 
Behændigt blev eksemplerne ført over i skakkens verden, hvor alle deltagere kunne være med.
 
Uanset forudsætninger i psykologiens verden, var vi alle fyldt med tanker og spørgsmål om situationer hvor psykologien spiller en afgørende rolle.
 
En god og frugtbar diskussion fandt sted og da vi endelig blev enige om at spille lynskak, var der bred enighed om, at et sådant arrangement kunne følges op og gentages.
 
Det var mange interesserede medlemmer der deltog, og det var en lettelse, at Bo lige kom forbi og fortalte, at han var frisk igen. han havde fået et ildebefindende, straks da vi skulle starte.
 
Mange tak til Michael og medlemmerne.

Kalender

Ons Dec 12 @19:00 -
Frederiksberg 2 - Odysseus 2
Tor Dec 13 @19:00 -
Odysseus 3 - Tåstrup 2
Tor Dec 20 @19:00 -
Juleafslutning
Tor Jan 03 @19:00 -
Nytårslyn
Tor Jan 10 @19:00 -
Vinterturnering, 4. runde
Søn Jan 13 @12:00 -
Nørrebro 1 - Odysseus 1

 

Tandlæge Rex Thomsen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.