SIkker sejr

Kategori: Nyheder Publiceret: Søndag, 10. december 2023 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

Øbro 2 -. Odysseus 1 3-5

Efter en fin sæsonstart gjaldt det Øbro 2, som roder rundt i bunden af tabellen. De skulle dog ikke undervuderes, tror faktisk at Øbro havde en lille overvægt i forventet score.

Det var et livligt arrangement, da alle Øbros 3 divisionshold havde hjemmebane i deres hyggelige kælderlokaler på Østerbro.

Jesper Holm og Gustav var med som reserver. Gustav pressede fint med hvid men kunne ikke komme afgørende igennem. Jesper Holm spillede skandinavisk, men måtte ned imod en god modstander. Men så fint, at Jesper stillede op med kort varsel.

Niels Kristian havde gang i et kompliceret spil i en lukket stilling, hvor der næsten ikke var nogle brikker, der kunne røre sig. På et tidspunkt kunne ham havde vundet en dronning for noget træ, men blev nervøs og undvig. Viste sig, at det bare vandt. Nu ebbede det i stedet ud i en remis.

Jeg startede som jeg plejer med at komme gevaldigt godt fra åbning. Fik overvægt i centrum og et behageligt løberpar. Men denne gang lykkedes det at køre sejren i land. Det var en forløsning efter to unødvendige nederlag i de foregående runder.

2-2 og i de sidste partier førte vi alle steder med en bonde, så det kunne jo gå rigtig godt i dag.

Claus Olsen vandt en bonde og da han også fik fanget modstanderens eneste trumf - en fribonde på b7, så var sejren hjemme.

Morten havde udover bonde også et initiativ. Men mange brikker blev byttet af og da der kun var uligefarvede løbere tilbage, så er det ikke muligt at vinde med merbonde.

Søren varndt en bonde med en lille kombi og den ekstra fribonde i a-linjen var for stærk i det lange løb.

Morten Andersen var tæt på at vinde på 1. brættet. Men tårnslutspillet kunne lige akkurat ikke vinde.

Men en fin og vigtig sejr. Vi ligger stadig godt i tabellen.

Visninger: 146