Svær kamp

Kategori: Nyheder Publiceret: Tirsdag, 28. februar 2023 Skrevet af Claus 'Ludvig' Jespersen Udskriv Email

Ishøj 1 – Odysseus 2   5-3

Holdet var ramt af rejser og sygdom, så holdet havde 3 afbud plus at Jesper H. var tvivlsom helt op til kampen, ikke et godt udgangspunkt når man skal møde rækkens højest ratede hold.

Vi var klart underratede på alle brætter og man kunne frygte, at vi blev kørt helt over, men der var hård kamp på alle brætter.

Morten stod lidt i overkanten, men tog den sikre remis. Jesper K. spiller bare sin modstander ned. Jesper H. spillede et kompliceret parti, men måtte ned.

Ludwigs modstander brugte en masse tid, var meget venlig og truede ikke med noget. Da han valgte at åbne C-linjen og derefter at rokere langt, spillede det sig selv.

Fabian spillede og stod godt og behøvede ikke at tabe, men han måtte desværre end til sidst. Lars Bo’s parti var tæt, men han fik nok overspillet det. Gustav stod i overkanten hele vejen, men det rakte ikke til mere end remis.

Michael Sommer var presset, men endte med at snyde sin modstander i et slutspil med uligefarvede løbere. Desværre løb tiden ud, da der manglede 2 træk, før Michael kunne sætte mat.

Sammenlagt endte det med et absolut godkendt nederlag på 3-5, men det betyder at vi må overlade førstepladsen til Ishøj.

Visninger: 423