Nyt fra bestyrelsen

Kategori: Nyheder Publiceret: Lørdag, 14. november 2020 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

Bestyrelsen stak hovederne sammen i torsdag for at snakke om programmet den kommende tid.

Heldigvis har Odysseus fundet sine ben efter at forsamlingsforbuddet blev skærpet. Vinterturneringen skrider langsomt og sikkert fremad. Hver torsdag er der cirka 3-4 partier i gang og der bliver spillet spændende skak.

Vi besluttede i bestyrelsen at fortsætte med Vinterturneringen indtil juleferien. Så vil vi have gennemført 6 af de 7 indledende runder. Dertil kommer finale-runderne.

Juleafslutningen skal helst være en fælles begivenhed, som forhåbentlig kan samle mange medlemmer. Derfor bliver den udsat indtil forsamlingsforbuddet er læmpet igen. Om det så måske bliver en vinterfest eller forårsfest må tiden vise. Men vi skal i hvert fald have quiz og Thorlejfs gode historier.

Efter nytår vil vi først spille nytårslyn. Fordelt over 2 aftener, så alle kan være med. Mere om nytårslyn senere. Derefter starter vi igen med Vinterturneringen.

Der er naturligvis alle mulige forbehold for disse planer. Det siger sig selv.

Visninger: 46