Morten N. ny klubmester

Kategori: Nyheder Publiceret: Søndag, 27. september 2020 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

I sidste runde af Vinterturneringen (altså for sidste sæson) var der lagt an til en spændende finale i en direkte duel mellem Morten Nielsen og Søren Klausen. Det blev en skarp franskmand og også en remis.

Det betød, at Morten N. blev ny klubmester med en smule bedre korrektion end Søren Klausen. Forskellen var dog ikke større end at begge spillere fik 2 flasker vin i præmie til generalforsamling.

Gruppe 2 blev vundet af Henrik Ørnebjerg.

Allerede må torsdag er der mulighed for at ønske Morten tillykke med klubmesterskabet, når han traditionen tro spiller simultan imod hele Odysseus.

Torsdagen efter igen starter den nye Vinterturnering. Du kan stadig nå at melde dig til. Enten på turnerings-hjemmesiden (se link gennem menuen foroven) eller ved at skrive til Jens Juul Hornsgaard

Visninger: 56