Company Logo
Skakforeningen Odysseus ligger i Søborg og har omkring 50 medlemmer. I løbet af sæsonen er der klubturnering, hurtigskak grand prix, foredrag, nytårslyn og meget andet. Vi mødes hver torsdag aften klokken 19 og holder til på adressen Frødings Alle 8A. Derudover er der ungdomsskak hver torsdag. Alle er velkomne. Og kaffen er gratis!Med afstand en god aften

Af Jens Hornsgaard,

Efter en længere ufrivillig Corona-pause åbnede Odysseus op igen i går, torsdag den 11. marts.

Det var med spænding, at jeg dukkede op. Hvor mange andre var parat til en aften i skakkens tegn?

Men ingen grund til bekymring. Hele 10 spillere (meget fint for en sommer-aften) dukkede op og Stanislav var klar som turnerings-leder.

Morten havde indkøbt sprit og vi benyttede begge lokaler for at sikre god afstand mellem partierne. Så vi var Corona-compliant.

Hvor rustne var vi? Mindst rusten var i hvert fald Søren K. Kørte sikkert sejren hjem med 5 gevinster. Jeg selv blev nummer 2, men tabte det afgørende parti imod Søren, som huskede bedst noget teori fra 90'erne. Dengang spillede jeg vist mest Commodore 64.

Næste gang er der sommerafslutning. I skrivende stund er der 12 tilmeldte, men der er plads til flere. Meld jer til hos Henrik Ø. Pris for pizza og drink er 50 kr, som betales på aftenen. Ses!

Kalender

Ingen begivenheder

 

 

Tandlæge Steffen Lauritzen

Søborg Hovedgade 86

Tlf. 39560307
Powered by Joomla!®. Designed by: business web hosting cheap dedicated servers videos Valid XHTML and CSS.