Appetit-vækker om Politiken Cup

Af Claus Olsen

Torsdag d.24. maj fortæller jeg om den turnering, der det meste af tiden har heddet Politiken Cup, siden den begyndte i 1979 som Copenhagen Open.

Jeg tilbød bestyrelsen at holde et foredrag med titlen "Politiken Cup gennem årene". Det er i programmet blevet til, at jeg fortæller om Xtracon Open, hvilket er lidt ved siden af, da jeg ikke har haft med turneringen at gøre siden 2009. Så der kommer ikke noget om de år, hvor den har været navngivet efter Xtracon.

Jeg vil tale om udviklingen fra den beskedne start. Og om mine egne oplevelser som spiller og dommer. Hvad angår partier koncentrerer jeg mig om dem, der er spillet af Odysseus-medlemmer, enten i selve turneringen eller i undergrupper (som der engang var).

Ons Nov 21 @19:00 -
Lyngby Virum 2 - Odysseus 3