Jan Løfberg fortæller om Bent Larsen

Af Jens Hornsgaard

Jan Løfberg er som mange er klar over nok den største Bent Larsen-ekspert. Han er forfatteren bag et populært kæmpe-værk om Bent Larsens skakkarriere. Torsdag den 12. november kommer han til Odysseus for at fortælle om Bent Larsen og om hans bog.

Derudover får vi på torsdag besøg af en video-stormester. Det er Karsten Müller, der er slutspils-virtuos. Morten Nielsen vil præsentere en af hans slutspils-videoer.

Håber på godt fremmøde til disse arrangementer.

Tor Apr 25 @19:00 -
Forårsturnering i hurtigskak 1/4
Tor maj 02 @19:00 -
Forårsturnering i hurtigskak 2/4