The Winner tells it all

Kategori: Nyheder Publiceret: Torsdag, 2. marts 2023 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

Frem 1 - Odysseus 1

Det er så trist med nederlags-beretninger. Humøret bliver så dårligt. Meget bedre med en positiv historie om en storsejr. Så vi napper Frems referat fra kampen imod Odysseus i divisionen i søndags...

Af Simon Pil Wilbrandt (Frem)

Efter uafgjort mod Evans var alt åbent inden de to sidste runder af 1.division. Så det var spændte spillere, som lørdag hyggede med lækker mad til holdmøde hos Tobias. Og forberedte sig på søndagens kamp.

Modstanderen var turneringens store overraskelse. De var seedet helt i bunden, men lå solidt nr. 3 efter at have overpræsteret hver eneste runde. Så en overkommelig modstander på papiret, men i praksis kunne det vise sig meget svært!

Dagen startede med formanden, som tog et flot holdbillede. Det er allerede smidt på facebook. Men så startede kampen!

For mig at se kom mange godt fra start - jeg kom måske bedst fra start (imod Klaus P.), men efter en "smart" taktik stod jeg skidt og var tvunget til kampens første resultat - remis. Målet var at vinde kampen rimelig stort, så remis var ikke godt. Jeg var dog fuld af håb, da jeg kiggede rundt på mit hold, for de stod allesammen godt.

Stefan havde endnu ikke vundet i år, men mulighederne har været der. Og i dag lykkedes det så (imod Jan B.). 1½-½. Ellen stod godt (imod Morten N.), men hun fik samme skæbne som mig, og blev også tvunget til at tage remis.

Men nu var det tid til et-taller! Alexander vandt på tid i tidnød (imod Søren K.) efter faktisk at have smidt sin stilling væk 😮 Mads vandt et solidt parti (imod Morten N.), hvor han vandt en kvalitet tidligt, og derefter var det bare et spørgsmål om hvornår han vandt.

4-1 så nu lignede det en rigtig sejr!

Tre kampe tilbage - Torben har vundet en bonde og derefter en mere (imod Niels Kr.). Tobias er i gang med at presse modstanderen (Claus O.) ud af brættet i centrum. Kristoffer stod dårligt (imod Jens H.) men fik fusket sig til en stilling man ikke taber, men svært at vinde.

Torben og Tobias endte også hurtigt med at vinde, så målet om 6 point var i hus. Det lykkedes dog ikke for Kristoffer at vinde tårn mod springer.

Altså 6½-1½ - stemningen var fantastisk. Evans' resultat ventede vi spændt på, for det kunne lige passe, at de vandt lige så stort. Det husker vi tydeligt, da vi vandt 7-1 og de gjorde det samme.

Men Evans fik 4½ point! Den er ikke hjemme, men vi skal virkelig snuble, hvis Evans skal hente 2½ point på én runde.

Her kommer Mads' vej til sejr og Kristoffers vej tilbage i kampen:


Mads Dia1: 1... gxh4! (hvis Sxb7, så kommer Tc1+ Kh2 hxg3+ og Th1#) 2. gxh4 Lc8 og nu forsvinder begge hvids c-bønder 

Kristoffer Dia2: 1. Th2 (truer Sxe4, Dh8 og Th7 for at vinde dronningen) 1...Dg7 2. Se6 Txf3 (virker smart, men Dyrgaard viser, at det er det ikke) 3. Sxg7 Txh3 4. Txh3 Og nu er sorts springer sgu også truet. Så nu forsvandt sorts tårn bare.

Frem forever!!! Nu tager vi lige det sidste skridt mod ligaen om 2 uger! ♟♟♟♟♟

Visninger: 436