Topopgør

Kategori: Nyheder Publiceret: Torsdag, 26. januar 2023 Skrevet af Claus 'Ludvig' Jespersen Udskriv Email

Odysseus 2 – Seksløberen 1 4 - 4

Seksløberen stillede med alle deres bedste spillere, så det var i bunden, at vi skulle have vores point. Ole og Ludwig vandt også hurtigt, mens Lars Bo og Morten på 1. bræt spillede nogle hurtige remiser, mens Jesper H. mødte en stærk modstander og måtte ned.  

Dermed havde vi 3 point og de resterende 3 partier var meget komplicerede.

Fabrin måtte afgive officer for bønder, men der var ikke nok kompensation. Til gengæld holdt Jesper K. trykket på sin modstander, som faldt endelig sammen i slutspillet under tidspres og dermed var stillingen 4-3 til os.

Tilbage sad Gadegaard, som fra en stilling i underkanten fik snydt sin modstander og fik 2 officerer for tårn og bønder. Det blev fulgt af nogle typiske Gadegaard-classic-manøvrer, inklusiv at besvare skak med skak, så bønderne blev aflivet og kontrolleret, så modstanderen ikke længere havde gevinstchancer. Desværre kostede komplikationerne på uret og Gadegaard faldt på tid til resultatet 4-4.

Samlet set holder vi fast i førstepladsen et point foran Seksløberen i en ret jævn række, hvor nummer 3 og 4 har flere matchpoint. I øvrigt endte 3 ud af rundens 4 matcher uafgjort, mens den sidste blev vundet 4½-3½.

Visninger: 1451