Ny sejr i divisionen

Kategori: Nyheder Publiceret: Mandag, 14. november 2022 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

Odysseus 1 - Øbro 2 4½ - 3½

Efter 1. rundes fine sejr i divisionen, skulle 1. holdet forsøge at følge successen op imod Øbro 2. Og sørme om det ikke lykkedes.

Det startede godt. Rigtig godt. Søren Klausens modstander bommede en hel dronning allerede i træk 9 i en giftig kongegambit. Så vi var hurtigt foran.

Derefter fulgte et par remiser. Niels Kristian, som var med igen, spillede en relativ fredelig og symmetrisk remis. Mens Klaus Poulsen spillede åbningen originalt og opnåede et vist pres. Men presset forsvandt pludseligt og så var det remis.

Jeg selv spillede ikke særlig godt. Overså virkelig mange træk og tabte lidt for sikkert. Også Claus Olsen tabte i faktisk den samme variant i hollandsk. Bakkede lidt for meget med officererne og tabte en bonde. Blev til sidst sat mat af et stærkt løberpar.

Til gengæld bragte Jan Brønnum os tilbage på sporet igen. Fik hurtigt løberparret og et vist pres med hvid. Stod bedre og bedre for hver træk og til sidst var modstanderen lidt for blød på baglinjen.

Tilbage sad 2xMorten. Morten Nielsen tog lidt frækt et par bønder i åbningen. Der var helt klart modspil, men Morten byttede bare brikker lidt ad gangen indtil modspillet var væk. Til sidst var der en pæn mat midt på brættet.

Den anden Morten kom under et vist pres, Men fandt en snedig afvikling med et midlertidigt dronningeoffer. I slutspillet var det så Morten A., der pressede, men remis blev det.

Således endte kampen med en smal sejr til os. Det ligner lidt sidste sæsons over-performance. Lad os håbe vi kan holde fast.

Visninger: 299