Sæsonstart

Kategori: Nyheder Publiceret: Onsdag, 10. august 2022 Skrevet af Henrik Ørnebjerg Udskriv Email
Efter det gennemførte skak-OL i Indien, er det nu tid til start af skaksæson 2022/23 i Odysseus.
Sæsonen starter med ‘sommer-lyn’ torsdag d. 18. august - vi starter kl 19 som sædvanlig

Torsdag d. 25. august spiller klubmesteren - det er Søren Klausen - simultan. Vi udfordrer klubmesteren - og udsætter ham for hård fight

OBS: Vi spiller begge dage i nr 8; altså i den røde villa

Huset, som vi normalt spiller i, skal renoveres bl.a. med nyt tag. Derfor kan vi ikke benytte de sædvanlige lokaler før til november. Endnu er det usikkert, hvor vi kan spille i september og oktober. Det vender jeg tilbage til.

Generalforsamling afholdes torsdag d. 15. september - indkaldelse udsendes d. 25. august

Holdskak starter i uge 44 - vi stiller igen med 3 hold. Førsteholdet spiller i 1. division - 2. holdet spiller i 1. række og 3. holdet spiller i 3. række. Har du meldt dig hos din holdleder ? - vil du spille mere, så sig endelig til !

Turneringen om Gladsaxemesterskabet spilles over 7 onsdage i Caissa’s lokaler i Bagsværd - Til Jernbanen 20, 2880 Bagsværd
Meld dig til turneringen - benyt linket - gør det bare nu med det samme 😊
Vinterturneringen starter torsdag d. 27. oktober - og løber i denne sæson over 8 runder. Meld dig til turneringen - benyt linket!
Visninger: 98