En smal sejr

Kategori: Nyheder Publiceret: Tirsdag, 8. marts 2022 Skrevet af Thorlejf Meyer Udskriv Email

Lyngby-Virum 2 - Odysseus 3 3½ - 4½

3.holdet skulle møde LVS der lå midt i tabellen og hvis vi skulle bevare føring i rækken, ville en sejr naturligvis hjælpe os. Det var meget vanskeligt for flere spillere, overhovedet at finde frem til spillestedet.
 
Der var som sædvanlig et par reserver med, men de gjorde det godt.
 
Fra starten så det ikke særligt lovende ud. Morten. Henrik og Fabian stod godt  Resten var mere på det jævne. Jerry, spillede på en kvalt mat, men mistede tidligt en officer og undertegnede stod i underkanten. Så var vi bagud 0-1.
 
Thor holdt dog remis, da modstanderen for et par år siden, var blevet tværet ud og derfor modtog. Morten vandt en bonde og en kvali. så med trusler mod baglinien gav modstanderen op. 1½- 1½. '
 
Michael stod lige, havde mistet terræn, men løb så ind i en familieskak med forudgående springer offer. Henrik spillede vanen tro roligt, fik en kvali og angreb så ubønhørligt, modstanderen ofrede dronningen, men overså alligevel mat.  Det var imponerende 5 på stribe. 2½-2½.
 
Fabian havde stillingsmæssigt overtaget, men det så værre ud for William og Fredrik. Fabian holdt hovedet koldt og vandt. Fredrik var en bonde nede, men kæmpede rigtig godt og holdt den halve. 4-3 til os. Fredrik scorede sin første halve!
 
William var sidste mand, var i voldsom tidnød og modstanderen havde et voldsomt angreb på kongen. William formåede dog (som sædvanlig) udover at holde os andre som fastlåste gidsler, at skabe modtrusler og med få sekunder tilbage holde remis. William har scoret 4½ af 5. Flot.
 
4½-3½ var godt og vi skal møde Caissa i den udsatte kamp og derefter spille på oprykning.
Visninger: 556