Fantastisk resultat

Kategori: Nyheder Publiceret: Onsdag, 9. februar 2022 Skrevet af Super User Udskriv Email

BMS 1 - Odysseus 1 4-4

4. rundes udekamp mod oprykningsfavoritterne fra BMS skulle have været afviklet d. 16. januar, men omstændigheder havde skubbet den til d. 6. februar.

Der var indløbet afbud fra 2x Berg, samt Jens H. Som erstatninger havde vikarierende holdleder Brønnum fået tilsagn fra undertegnede, Claus O. og William Pihl (som debutant). Holdets motivation var tilsyneladende i top, da alle var på plads allerede 5 minutter i 12.

Først færdige var Klaus P. på bræt 3 og William på bræt 8. Begge slap skidt fra utraditionelt åbningsspil og partierne var reelt spil til ét mål. 2-0 til BMS.

Heldigvis lykkedes det undertegnede og Søren K. at udligne i regnskabet. Jeg var så heldig, at min modstander overvurderede stillingen og gik fejl i de mange muligheder, mens Søren i fin stil revancherede sig fra sidste (5. runde dvs. næste?) rundes nederlag. 2-2.

Efterfølgende måtte Brønnum desværre strække våben, efter at en springer havde meldt sig selv offside på a7. 3-2 til hjemmeholdet.

Morten A. spillede stærkt på bræt 1 og opnåede også en vindende stilling, mens desværre blev det rigtige stød ikke sat ind og i tidnøden smuldrede de sidste rester af fordel også. 3½-2½.

De sidste 2 partier blev afgjort i giftige slutspil. Niels-Kristian havde tårn og springer mod tårn og mange bønder - men der var også lige en rigtig stærk fribonde hos Niels-Kristian. Den afgjorde partiet til vores fordel. 3½-3½ - drama til det sidste.

Claus O. var endt i et svært tårnslutspil med en minusbonde og kæmpede bravt. Godt hjulpet af at modstanderen begyndte at blive presset på tiden, så lykkedes det for Claus at holde sammen på stumperne.

I en kamp, hvor vi på forhånd var voldsomt undertippede, havde vi medvind og greb de chancer der blev budt. Slutresultatet på 4-4 må siges at være en fremragende holdindsats!

Red: En samlet bestyrelse påpeger, at Morten kraftigt nedvurderer sin egen indsats. En sejr over Martin Haubro (landsholdsspiller) og desuden kandidat-resultat er helt fantastisk godt gået. Stort tillykke.

Visninger: 615