På vej mod divisionen!

Kategori: Nyheder Publiceret: Søndag, 6. februar 2022 Skrevet af Thorlejf Meyer Udskriv Email
Odysseus 3 - Amager 2 5½-2½
 
3. holdet stillede for første gang fuldtallig op. Uden vores stærke reserve Morten vandt vi 5½-2½ over Amager.
 
Det kan dog godt være, at der skal trænes lidt mere, da flere partier var tvivlsomme undervejs.
 
Konrad på første, spillede en dårlig åbning, det straffede talentfulde Lauritz prompte. Hurtigt manglede der en officer og vi var bagud 0-1.
 
Fabian var dog hurtig til at udligne, han angreb som vanligt og fik presset modstanderen så meget, at røg en officer og så var det 1-1.
På 3 og 4 sad William og Michael, som begge bruger meget tid. Michael kom i tidnød og da viseren faldt, havde han klar fordel, ærgerligt.
 
Jerry komplicerede stillingen og fik en kvalitet, modstanderen havde en fribonde, men da den var elimineret stod det 2-2.
 
Jan var noget presset og bagud med 2 bønder, men da hans modstander gik til den forkerte side med kongen, kunne Jan holde remis, godt kæmpet.
 
Henrik har spillet utroligt sikkert i denne sæson, ( han har måske øvet sig), havde løber mod 3 i slutspillet, vandt den ene og så var det 3½-2½.
 
Holdlederen spillede en svag åbning, vandt dog en bonde og efter at have forhindret et farligt modangreb blev det 4½-2½.
 
Tilbage sad William, med en solid stilling, men meget lidt tid. Da han havde 2½ minut, havde modstanderen 8. Spændingen var intens.
 
William kan dog også spille lyn, så lidt komplikationer, tvang modstanderen til at bruge tid, og da hans vinge faldt, havde William 4 sek . tilbage.
 
5½-2½ og det skal lige nævnes at Henrik, William og Jerry har scoret max.
Visninger: 752