Vellykket juleafslutning

Kategori: Nyheder Publiceret: Søndag, 19. december 2021 Skrevet af Jens Juul Hornsgaard Udskriv Email

Så blev det jul igen og en god flok at klubbens medlemmer samledes på Frødings Alle for at ønske hinanden glædelig jul og gennemgå aftenens traditionsrige program.

Jerry var desværre fraværende men gløggen blev brygget og æbleskiverne varmet. Også selvom køkkenet var underdrejet med vandskade.

Thorlejf læste jule-historie, hvorefter Morten Fabrin havde fabrikeret en skak-historisk quiz. Mange spændende spørgsmål, som var relativt svære. Morten N. vandt med 8 rigtige og skal producere næste års jule-quiz.

Et af spørgsmålene omhandlede skak-PL i 1927 og det viste sig, at en af Odysseus-medlemmerne (var det Claus O.) havde spillet imod en af sølvvinderne fra dengang. Ja, skak er en livstids-sport.

Til sidst spillede vi en alle-imod-alle julelyn. Vinderne blev Søren Berg og Klaus Poulsen med 5,5 point. Og William Pihl blev en flot nummer 3. Han har gang i en god og lovende sæson. Blev også nummer 3 til ungdoms-DM for en måned siden.

Efter jul er der nytårslyn torsdag den 6. januar med fine præmier. Det er også samtidig klubmesterskab. Indtil videre lader det ikke til at restriktionerne kan stoppe os, så vi kører.

Visninger: 102